Boek uw camping Terschelling met hond!

Bent u op zoek naar een fijne camping op Terschelling met hond? Zoek dan niet verder en kom genieten bij de Duinkant. Een prachtige camping in de duinen van Terschelling.

Mogelijkheden op de camping Terschelling met hond

Natuurlijk is er niets leuker dan op vakantie gaan met de hond, daarom bieden wij genoeg mogelijkheden om samen met uw huisdier te genieten van een mooie vakantie aan de kust. Een camping op Terschelling met hond betekent voor ons de vrijheid om uw hond mee te nemen in uw eigen kampeermiddel of in een van onze huisdiervriendelijke accommodaties! Geniet van heerlijk onspannen kamperen op Terschelling met de hond. 

Boek uw vakantie met hond!

Huisdiervriendelijke vakantiehuisjes

Een van onze huisdiervriendelijke vakantiehuisjes is Huisje De Visser voor 5 personen. Dit gezellige huisje heeft een open keuken, een ruime badkamer op de begane grond en een gezellig terras aan de buitenkant.

Ook huisje De Jager heeft een gezellige inrichting en een prachtige openhaard. Dit huisje is voor 5 personen en heeft ook een badkamer op de begane grond. U kunt bedlinnen huren of zelf meenemen. Beide huisjes zijn gelegen aan de duinrand, dus u bent snel bij de zee.

Ook in alle appartementen is uw hond toegestaan. De appartementen lopen uiteen voor 2 tot 4 personen. Alle appartementen hebben een klein terras als het mooi weer is. Verder bent u in de appartementen voorzien van alle gemakken die u zich kunt wensen.

De leukste Camping met hond

In uw eigen tent kunt u uiteraard uw hond meenemen. De camping bestaat uit 51 kampeerplaatsen, wat ervoor zorgt dat er een kleinschalige en gezellige sfeer op de camping hangt. De plaatsen zijn ongeveer 80 m² en u kunt uw auto bij de tent parkeren. Wij verwachten wel van u dat u uw hond op de camping aangelijnd heeft. Geniet van een heerlijke vakantie op de camping in de duinen met uw eigen huisdier.

camping Terschelling met hond

camping Terschelling met hond

Op pad op Terschelling met uw hond

U kunt tijdens uw vakantie op de waddeneilanden fietsen huren en uw hond naast de fiets laten lopen (als de hond getraind is) en anders kunt u natuurlijk ook een bakfiets of een fietskar nemen, dan kan u Terschelling gezellig met uw huisdier ontdekken.

Het is natuurlijk altijd een goed idee om met de hond op het strand te wandelen, daarom vinden wij het belangrijk dat u de regels kent. Voordat u het strand oploopt staat op een bord altijd aangegeven wat de huidige regels op die plek zijn. Dit geldt ook voor in de bossen, want bepaalde delen zijn natuurgebied en uw huisdier kan de dieren verstoren, let daarom altijd goed op de borden.

Terschelling is heel soepel met honden, de perfecte locatie om heen te gaan dus! Wilt u toch een dagje zonder hond op pad? Vraag na of er ruimte is bij dierenpension DOT, de dagopvang kost €17,-. Zo kunt u bijvoorbeeld een keer een huifkartocht of een zeehondentour doen, niet alle honden zijn daar namelijk fan van.

Bij de Koperkwiek kunt u producten kopen die u misschien thuis vergeten bent voor uw huisdier of natuurlijk als het op is.

Leuke uitjes op het eiland

Ga wadlopen met een gids bij Puur Terschelling. Hierbij kun je de hond beter niet meenemen, maar wij raden wel echt aan om even wad te lopen. Dit is een ervaring die je eigenlijk niet kunt missen. Leer het eiland kennen op deze interessante en leuke manier.

Een andere aanrader is het zwembad van Terschelling. Vooral met kleine kinderen is dit een leuk uitje, want de glijbaan is spectaculair! Verder is er nog veel meer te doen op Terschelling met en zonder hond. Klik hier voor de mogelijkheden.

Is een camping op Terschelling met hond wat voor u?

Boek nu

Check beschikbaarheid