Welkom op de camping

Onze gezellige gezinscamping de Duinkant is geschikt voor tenten, caravans en kampeerauto's. Het kampeerterrein beschikt over 47 plaatsen van 10m x 10m en 4 plaatsen van +/- 8m x 8m , die verdeeld zijn over drie veldjes en alle plaatsen zijn voorzien van een stroompunt.

Voorzieningen op de camping

De sanitaire voorzieningen bestaan uit schone en verzorgde toiletgebouwen die in het voor- en najaar verwarmd kunnen worden. Er is ook gedacht aan de kleintjes onder ons, voor hen is er een babyhoek met een badje (warm water) en verschoonhoek.
De douches en sanitaire voorzieningen op onze camping zijn niet volledig ingericht voor minder validen.

Er is een wasserette aanwezig met wasmachine, droger en een vriezer waar u gratis uw koelelementen in kunt vriezen.

Wij beschikken over een apart parkeerterrein voor uw auto. Deze mag dus niet op uw kampeerplek blijven staan. Uiteraard mag u wel met de auto op het terrein tijdens de op- en afbouw.

Ter informatie voor de gasten die met een camper bij ons willen verblijven, wij vragen om het op- en afrijden met de camper tot het minimum te beperken, dit in verband met de rust op de camping en de ondergrond.

Speelgelegenheid

Het speelveld voor de kinderen is ruim opgezet en bevat een grote trampoline, een waterbaan met pomp en stromend water, een heerlijk jutters klimnet en een voetbalveld met doeltjes waar ook gevliegerd kan worden.

Overdekt Terras 'Het Baken'

Op de camping hebben wij van juttersgoed een prachtig openbaar terras gemaakt, genaamd 'het Baken'. Dit terras is voor iedereen die er gebruik van wil maken en is tevens een veel gebruikte sociale ontmoetingsplaats voor campinggasten. U kunt hier bijvoorbeeld vrijblijvend gebruik maken met uw barbeque. Ook beschikt het baken over 2 houtkachels, welke op de avond vaak aagestoken worden en waar eenieder gezellig aan kan schuiven met eigen versnapering.

Uw camping op Terschelling

Honden zijn welkom op de camping  (en accommodaties) mits aangelijnd. In onze huurtenten zijn honden niet toegestaan.

Tijdens het seizoen kunt u bij 'het Baken' tussen 8.30 uur en 9.30 uur , verse broodjes en muntjes voor de wasserette halen.

Wilt u bij ons in na- of voorjaar komen kamperen op Terschelling?

U kunt in het voor- en najaar bij ons gebruik maken van de caravanactie in samenwerking met rederij doeksen.

Hierbij krijgt u tot 45% korting op uw overtocht met auto en caravan of camper, en 20% korting op uw staanplaats, stroom en parkeerplaats. Lees meer op www.caravanactieterschelling.nl. Na het boeken van uw kampeerplaats krijgt u van ons een code die u kunt invoeren bij het boeken van de boot op www.rederij-doeksen.nl

*Komt u zonder de caravanactie bij ons kamperen, krijgt u toch de 20% korting op uw staanplaats, stroom en parkeerplaats.

Fietsen huren? Indien u tijdig reserveert, staat de fiets op de camping voor u klaar. Wij werken hiervoor samen met www.terpstrarijwielverhuur.nl

 

Faciliteiten

 

 • ’s Ochtends warme broodjes (in hoogseizoen juni - sept)
 • Douchen op de camping is inbegrepen
 • Beddengoed (alleen voor appartementen en huisjes) bij de huurtenten is deze inbegrepen.
 • Kinderbedjes
 • Kinderstoeltjes
 • Open haardhout
 • Gratis draadloos internet
 • Was- en droogmunten
 • Invriezen van uw koelelementen (gratis)
 • Fietsverhuur ( www.terpstrarijwielverhuur.nl )
 • Boodschappen laten bezorgen ( www.spar.nl  48uur van te voren) 

Rondom de camping op Terschelling

Check beschikbaarheid