Visavonturen

Vaar & Vis mee met de Visarend en beleef de schoonheid van de Terschellinger Natuur en de Waddenzee op een unieke wijze.  De Visarend vertrekt vanaf de haven van West-Terschelling richting de beste vis stekken rond het eiland op zoek naar Zeebaars.

Vissen met de boot geeft de mogelijkheid je snel te kunnen verplaatsen tussen de verschillende visstekken om er zo een geslaagde visdag van te maken. Wij vissen met zagers of zeepieren en als de zeebaars actief aan het jagen is, gaan we over op het kunstaas. Dat is echt spectaculaire visserij!

De Visarend

De Visarend is een aluminium visboot en is in samenwerking met scheepswerf Alumax in 2021 ontworpen en in juli 2022 in de vaart gekomen. De boot is voorzien van een 175pk Suzuki motor en biedt ruimte voor 3 tot 4 vissers. In totaal zijn we dan met zijn 5en aan boord, door deze kleinschaligheid kunnen we zo iedereen persoonlijk begeleiden. Samen met de moderne elektronica en de juiste veiligheids-middelen zorgt dit voor een veilige en geslaagde visdag.

De beste tijd om te vissen

Het seizoen om de zeebaars actief te belagen loopt van eind mei tot en met oktober. Bij een warm voorjaar kan dit iets eerder starten en bij een warm najaar iet later eindigen.

Algemene voorwaarden

Faciliteiten overzicht

Visavonturen

Dagdeel vissen

Kies voor een arrangement van ongeveer 4 uur en ga mee met de vistocht. Het dagdeel is in overleg, dus je kunt ook in de avond varen. De tocht is inclusief materiaal, aas, visgids en drinken. Uiteraard begeleiden we onervaren vissers met eerste stappen.

Visavonturen

Hele dag vissen

Kies voor een arrangement van ongeveer 7 uur en ga de hele dag mee met de vistocht. Het dagdelen zijn in overleg, dus je kunt ook ‘s middags vertrekken. De tocht is inclusief materiaal, aas, visgids en drinken. Uiteraard begeleiden we onervaren vissers met eerste stappen. Voor informatie neem contact.

Visavonturen

Weekend/ midweek arrangement

Geniet tijdens de vakantie van een ontspannen vistocht. Je verblijft in een ingerichte tent en gaat een dagdeel vissen gedurende jullie verblijf. Uiteraard kun je ’s avonds na de vistocht jouw eigen gevangen vis bakken bij het Baken. Voor informatie neem contact op.

 

Check beschikbaarheid