Algemene voorwaarden visavonturen

Welkom bij visavonturen Terschelling, hieronder treft u onze Spelregels:

1. U dient zich te houden aan alle van toepassing zijnde wetten en regels van de Nederlandse wet en visserijwet.

2. Om met een boot het water op te kunnen, dient u te kunnen zwemmen.

3. Zwemvesten en andere veiligheidsmiddelen zijn aan boord voor evt. noodgevallen (epirb, marifoon, reddingsvlot).

4. Visavonturen Terschelling kan eenzijdig beslissen dat de gemaakte afspraak wordt geannuleerd of dat de vistrip onverhoopt wordt beëindigd.

5. Wanneer de weersomstandigheden het doorgaan van de visdag onmogelijk maken, wordt in overleg met u een andere datum of een alternatief gekozen.

6. Uw deelname is geheel voor eigen risico, WA-verzekeringen bieden over het algemeen voldoende dekking.

7. Bij evt. schade die door uw toedoen aan de boot of aan het materiaal wordt toegebracht, kan het zijn dat u schriftelijk aansprakelijk wordt gesteld. Bij kleine, minimale schade kan dit contant worden afgerekend.

8. U dient in het bezit te zijn van een geldige ID-kaart, rijbewijs of paspoort. Geen kopie! Aan boord bevinden zich droge opbergmogelijkheden voor deze waardevolle papieren.

9. De vissoorten waar wij op vissen zijn: kabeljauw, makreel en zeebaars. De techniek die wij gebruiken is het vissen met kunstaas of met de vlieg (ep-streamer en clousers).

10. Wij zijn voorstander van het principe Catch&Release! Dit om het zeebaars- en kabeljauwbestand te steunen. Mocht je toch wat (maatse) kabeljauw of makreel mee willen nemen voor de familie dan is dat geen probleem. We helpen je graag met het schoonmaken en fileren als je daar niet zo goed in bent. Voor zeebaars geld dat je twee vissen boven de 42cm mee mag nemen.

11. Voor makreel en gul hanteren wij de nationaal bepaalde minimale maat. 35 cm voor gul en 30 cm voor makreel.

12.Gebruik van hengelmateriaal en kunstaas zit bij de prijs inbegrepen; bij het verspelen van kunstaas wordt dit aan het einde van de dag per stuk afgerekend. Voor vliegvismateriaal dient u zelf te zorgen.

13. Prijzen van kunstaas worden per stuk afgerekend tegen de dan geldende advies verkoop prijs.

14. U mag natuurlijk ook met uw eigen materiaal vissen. Advies voor een visdagje met visavonturenterschelling.nl qua hengels: een pilkerhengel met bijpassende molen, max. 240 cm. Zeebaarshengel van max. 270 cm, met bijpassende molen. Qua lijn: gevlochten lijnen met een trekkracht van 9 kg zijn ruimschoots voldoende.

 

15. Maximaal mee te nemen materiaal per visser: 1 rugtasje met kunstaas, camera’s, ander visgerief en 2 hengels zoals hierboven beschreven. Plastic tasje met eten en drinken, deze wordt aan boord in de koelbox gelegd.

16. visavonturenterschelling.nl behoud zich het recht om al het foto en videomateriaal wat op de visdag genomen is, te gebruiken voor reclamedoeleinden, zoals bv een post op Facebook en online fotoboeken.

17.  Er wordt gevist vanuit een op maat gemaakte Alumax vissersboot vanzelfsprekend is deze boot volledig uitgerust met de benodigde elektronica om de visdag tot een succes te maken. Tevens heeft deze boot een zeer hoge stabiliteit en hoge reling. Zeer kind vriendelijk dus!

18. Visavonturen Terschelling neemt maximaal 4 vissers per keer mee

19. Tijdens een dagdeel wordt er gemiddeld 3 uur gevist, afhankelijk van het getijde en de stroming.

20. Tijdens een reguliere visdag wordt er gemiddeld 6 uur gevist, afhankelijk van het getijde en de stroming.

21. Het gebied wat wij bevissen is de Waddenzee boven en Noordzee.

Tot ziens bij Visavonturen terschelling! Jort Bos

M: 0031 (0)6-53977159

Email: jortduinkant@gmail.com

Check beschikbaarheid