Algemene huurvoorwaarden

1. RESERVERINGSPERIODES:
Kampeerplaatsen: minimum 1 nacht met vrije keuze van aankomst en vertrekdag (onder voorbehoud van beschikbaarheid). De kampeerplaatsen worden verhuurd vanaf 12.00 uur. Vertrek vindt plaats voor 11.00 uur.
Accommodatie: Verhuur per volledige week: van Vrijdag tot Vrijdag , van Zaterdag tot Zaterdag of van Dinsdag tot
Dinsdag (onder voorbehoud van beschikbaarheid).
Verhuur per weekeinde /midweek: alle dagen ( onder voorbehoud van beschikbaarheid).
De accommodaties worden vanaf 14.00 uur verhuurd. Het vertrek vindt plaats voor 10.00 uur

2. RESERVERING:
De reservering is pas geldig na ons akkoord en ontvangst van het reserveringscontract en aanbetaling van het eerste termijn op de daarvoor aangegeven datum op het contract. Enkel een betaling (zonder reserveringscontract) leidt niet tot een geldige reservering.
- het contract staat op naam en is niet overdraagbaar aan derden.
- voor iedere wijziging van de reservering (verandering aankomst of vertrek datum, etc.) zal €10 extra worden berekend
- de kampeerplaatsen en accommodaties worden zonder onderscheid en in volgorde van ontvangst toebedeeld. Wij doen ons uiterste best om aan voorkeurswensen te voldoen.
Kampeerplaatsen: een reserveringsbevestiging zal worden toegestuurd. De plaatsnummers worden op de dag van aankomst bekend gemaakt.
Accommodaties: de plaatsnummers worden op de dag van aankomst bekend gemaakt ( uitgezonderd de appartementen en huisjes ).

3. AANBETALING:
Kampeerplaatsen:
- 50% van het totaalbedrag 3 dagen na de reserveringsdatum.
- 100% van het totaalbedrag indien reservering minder dan 45 dagen voor de gereserveerde aankomstdatum.
Geaccepteerde betaalmiddelen voor de aanbetaling: internationale bankoverschrijvingen.
Accommodaties:
- 50% van het totaalbedrag 3 dagen na de reserveringsdatum.
- 100% van het totaalbedrag indien reservering minder dan 45 dagen voor de gereserveerde aankomstdatum.
Geaccepteerde betaalmiddelen voor de aanbetaling: internationale bankoverschrijvingen.

4. BETALING VAN HET EINDBEDRAG:
- kampeerplaatsen: het totaal bedrag moet 45 dagen voor aankomst betaald worden. Bij gebreke, wordt uw reservering geannuleerd en de aanbetaling niet terugbetaald.
Er zal geen reductie worden toegepast in geval van verlate aankomst of vervroegd vertrek. Gasten en overige supplementen dienen aan de receptie gemeld te worden.
- accommodatie: het totaal bedrag moet 45 dagen voor aankomst betaald worden. Bij gebreke, wordt uw reservering geannuleerd en de aanbetaling niet terugbetaald.
Er zal geen reductie worden toegepast in geval van verlate aankomst of vervroegd vertrek. Gasten en overige supplementen dienen aan de receptie gemeld te worden.

5. NIET BEZETTEN:
Zonder een schriftelijk of via mail bericht van de huurder/kampeerder met precisering van een gewijzigde aankomstdatum komt de accommodatie of de kampeerplaats de dag na gereserveerde aankomstdatum, om 12.00 uur, weer tot beschikking van de camping. Er zal geen reductie of vergoeding worden toegepast in geval van verlate aankomst of vervroegd vertrek voor welke reden dan ook.

6. Elke kampeerder/huurder dient zich aan het campingreglement te houden. Overschrijding van het campingreglement kan tot uitzetting leiden zonder enige compensatie.

7. WA verzekering verplicht voor iedere kampeerder/huurder.

8. De directie kan de toegang weigeren aan de personen die niet ingeschreven zijn. In geen geval kan het maximaal aantal personen worden overschreden (maximaal 2, 4 of 5 personen al naar gelang het type accommodatie).

9. Gedurende uw verblijf staat de eigenaar tot uw dienst om eventuele problemen op te lossen en eventuele klachten in behandeling te nemen.

10. Wij adviseren u een annuleringsverzekering bij een verzekeringsmaatschappij af te sluiten waar u bij annulering de kosten kunt declareren. Bij annulering berekenen wij de totale prijs van de boeking/reservering.

11. Wij vragen de gasten met een camper om het op- en afrijden tot het minimum te beperken. Dit in verband met de rust op de camping en de ondergrond. Na bevestiging bent u akkoord gegaan met deze voorwaarde.

  • Camping De Duinkant B.V.
  • BTW-nummer: 8624.63.907.B.01
  • KVK-nummer: 82419825

Check beschikbaarheid