Vakantie op de Waddeneilanden

Zoekt u een gezellige familiecamping voor een vakantie op de Waddeneilanden? Ontdek het eiland Terschelling tijdens uw verblijf op Camping De Duinkant.

Even helemaal weg

Een vakantie op een Waddeneiland.. Kies voor Terschelling! Op dit eiland vindt u alle facetten voor een heerlijke vakantie op de Wadden. Camping De Duinkant biedt verschillende huuraccommodaties en kampeerplaatsen. Huur een tent, appartement of vakantiewoning voor het hele gezin. Ook voor een kort verblijf als een midweek of romantisch weekendje weg zijn er mogelijkheden. Dat wordt optimaal genieten van de duinen, het strand en de zee. Tijd voor elkaar in alle rust en ruimte. Ervaar het ware eilandgevoel!

Direct genieten

Actief of ontspannen

Voor rustzoekers, maar ook fanatieke watersporters is het Waddeneiland Terschelling de perfecte bestemming. In de fraaie natuur van het werelderfgoed de Wadden vindt u de rust en ruimte, bijvoorbeeld tijdens een wandeling door de duinen of over het strand.

Het eiland is erg divers met duinvalleien, polders en bossen. Daarom leent het zich perfect voor lange fietstochten langs de kust. Voel de wind door uw haren en stop even voor een kopje koffie bij een van de strandtenten. Uiteraard kunt u fietsen huren op het eiland, dus ook als u geen fiets mee heeft kunt u de mooie routes meemaken. Voor het geval dat het hard waait kunt u elektrische fietsen huren, zo heeft u geen last van een zware windkracht als u aan het fietsen bent. 

Voor surfen, kitesurfen of zeilen is een vakantie op de Waddeneilanden ideaal, Het strand op Terschelling is ook de plek waar badgasten heerlijk kunnen zonnen en relaxen. 

Beleef de wadden

Tijdens een vakantie op de waddeneilanden kan wadlopen eigenlijk niet ontbreken. U kunt met laag water zelf een klein stukje lopen, maar u kunt ook op een leuke tocht met een gids. Op die manier leert u weer meer over de natuur en de omgeving van de waddeneilanden. Wat ook niet kan missen is een tochtje op zoek naar zeehonden. Ontdek hoe er garnalen worden gevist in de Waddenzee en leer alles over de natuur onder water. Zo'n ontdekkingsreis is heel interessant en leuk voor zowel jong als oud.

Ook voor cultuur kunt u terecht op dit Waddeneiland. Wist u dat er jaarlijks het theaterfestival Oerol plaatsvindt?

Tijdens uw vakantie op de Waddeneilanden is het ook zeker een aanrader op naar het Wrakkenmuseum te gaan. Hier zijn allemaal interessante onderdelen van gestrande boten te vinden. Ook hoort u hier spannende verhalen van strandjutters zelf, dat is zeker een leuk uitje. Op 2,5 km van de camping vindt u een pluktuin. Hier kunt u rijpe groenten en lekker fruit plukken, maar ook bloemen en kruiden. Het hangt er uiteraard wel vanaf in welk seizoen uw vakantie waddeneilanden plaatsvind, daarna gaat u naar binnen en weegt u af wat u wil kopen. Eén ding is zeker, u eet die avond een verse maaltijd van het waddeneiland Terschelling! 

Vakantie op de Waddeneilanden

Terschelling is een kindvriendelijk Waddeneiland met een uitgestrekte kustlijn. De familiecamping De Duinkant heeft een speelveld met grote trampoline, een waterbaan en een jutters klimnet. Er kan met de bal gespeeld worden op het voetbal- en volleybalveld. En wat is er nou leuker dan vliegeren op het strand? Nou, een ritje op onze paardentocht natuurlijk! Ga mee op de kar van Daan en maak een bijzondere tocht door de duinen, over het strand en door het wad.

Op de camping

Ervaar het gezellige campinggevoel door samen een barbecue te organiseren bij het openbare terras op de camping. Het terras 'het Baken' is gemaakt van juttersgoed. Een leuk wekelijks avondje is de visproeverij. Bij voldoende animo kunt u op maandagavond genieten van een visje, daarna steken we het kampvuur aan voor lekkere geroosterde marshmallows. Geniet bij camping de Duinkant optimaal van jouw vakantie op de Waddeneilanden.

Vakantie Waddeneilanden

Overnachten op de Waddeneilanden

Op Camping De Duinkant zijn er tal van mogelijkheden voor een vakantie op de Waddeneilanden. In een authentieke boerderij op Terschelling zijn appartementen te huur, maar u kunt ook een vakantiehuis aan het strand reserveren. Alle appartementen zijn beschikbaar voor twee tot vier personen en de huisjes zijn beschikbaar voor vijf personen. U kunt dus met het hele gezin genieten van comfort. 

Glamping in een ingerichte tent

Wat dacht u van een ingerichte tent huren voor uw vakantie op de Waddeneilanden? Onze luxe tenten zijn stormvast en compleet ingericht zodat uw vakantie op Terschelling meteen kan beginnen bij aankomst. De tenten zijn allemaal ingericht op vier personen. De tenten hebben drie slaapcabines, met twee éénpersoonsbedden en één tweepersoonsbed en eventueel ruimte voor één luchtbed. 

Heerlijk kamperen op Terschelling

Komt u met een eigen kampeermiddel naar Terschelling? Op onze ruime kampeerplaatsen kunt u uw tent, caravan of camper gemakkelijk installeren. De auto's worden op een apart parkeerterrein geparkeerd. 

Bekijk alle mogelijkheden

Genieten van een heerlijk drankje

Als u vakantie viert op één van de Waddeneilanden, dan is een bezoek aan een sfeervol strandpaviljoen onmisbaar! Op alle strandpaviljoens geniet u van het heerlijke weer, blaast de wind lekker door uw haar en heeft u een wijd panorama uitzicht op de zee. Kies voor Strandpaviljoen De Banding, Strandpaviljoen Kaap Hoorn, of voor bijvoorbeeld Strandpaviljoen Heartbreak Hotel Oosterend. Komt u ook tijdens uw vakantie op de Waddeneilanden genieten van een heerlijk drankje op één van de strandpaviljoens?

Check beschikbaarheid