Guestfriend

Vakantie op de Waddeneilanden

Zoekt u een gezellige familiecamping voor een vakantie op de Waddeneilanden? Ontdek het eiland Terschelling tijdens uw verblijf op Camping De Duinkant.

Even helemaal weg

Een vakantie op een Waddeneiland.. Kies voor Terschelling! Op dit eiland vindt u alle facetten voor een heerlijke vakantie op de Wadden. Camping De Duinkant biedt verschillende huuraccommodaties en kampeerplaatsen. Huur een tent, appartement of vakantiewoning voor het hele gezin. Ook voor een kort verblijf als een midweek of romantisch weekendje weg zijn er mogelijkheden. Dat wordt optimaal genieten van de duinen, het strand en de zee. Tijd voor elkaar in alle rust en ruimte. Ervaar het ware eilandgevoel!

Actief of ontspannen

Voor rustzoekers, maar ook fanatieke watersporters is het Waddeneiland Terschelling de perfecte bestemming. In de fraaie natuur van het werelderfgoed de Wadden vindt u de rust en ruimte, bijvoorbeeld tijdens een wandeling door de duinen of over het strand.

Het eiland is erg divers met duinvalleien, polders en bossen. Daarom leent het zich perfect voor lange fietstochten langs de kust. Voel de wind door uw haren en stop even voor een kopje koffie bij een van de strandtenten.

Voor surfen, kitesurfen of zeilen is de kustlijn aan de Waddenzee ideaal, Het strand op Terschelling is ook de plek waar badgasten heerlijk kunnen zonnen en relaxen. 

Ook voor cultuur kunt u terecht op dit Waddeneiland. Wist u dat er jaarlijks het theaterfestival Oerol plaatsvindt?

Vakantie op de Waddeneilanden

Terschelling is een kindvriendelijk Waddeneiland met een uitgestrekte kustlijn. De familiecamping De Duinkant heeft een speelveld met grote trampoline, een waterbaan en een jutters klimnet. Er kan met de bal gespeeld worden op het voetbal- en volleybalveld. En wat is er nou leuker dan vliegeren op het strand?

Ervaar het gezellige campinggevoel door samen een barbecue te organiseren bij het openbare terras op de camping. Het terras 'het Baken' is gemaakt van juttersgoed. 

Vakantie Waddeneilanden

Overnachten op de Waddeneilanden

Op Camping De Duinkant zijn er tal van mogelijkheden voor een vakantie op de Waddeneilanden. In een authentieke boerderij op Terschelling zijn appartementen te huur, maar u kunt ook een vakantiehuisje reserveren. 

Wat dacht u van een ingerichte tent huren voor uw vakantie op de Wadden? Onze luxe tenten zijn stormvast en compleet ingericht zodat uw vakantie op Terschelling meteen kan beginnen bij aankomst.

Komt u met een eigen kampeermiddel naar Terschelling? Onze ruime kampeerplaatsen kunt u uw tent, caravan of camper gemakkelijk installeren. De auto's worden op een apart parkeerterrein geparkeerd. 

Bekijk alle mogelijkheden

Genieten van een heerlijk drankje

Als u vakantie viert op één van de Waddeneilanden, dan is een bezoek aan een sfeervol strandpaviljoen onmisbaar! Op alle strandpaviljoens geniet u van het heerlijke weer, blaast de wind lekker door uw haar en heeft u een weid panorama uitzicht op de zee. Kies voor Strandpaviljoen De Banding, Strandpaviljoen Kaap Hoorn, of voor bijvoorbeeld Strandpaviljoen Heartbreak Hotel Oosterend. Komt u ook tijdens uw vakantie op de Waddeneilanden genieten van een heerlijk drankje op één van de strandpaviljoens?

Check beschikbaarheid