Guestfriend

Vakantiehuis aan het strand

Een vakantiehuisje huren aan het strand? Ontdek onze verschillende accommodaties in de duinen en boek direct een heerlijke vakantie aan zee.

Leuke vakantiehuisjes aan zee

Camping De Duinkant ligt direct in de duinen aan het strand. Vanaf het vakantiehuisje bent u dus zo op het strand voor een heerlijke strandwandeling of een duik in de zee. Ontdek onze verschillende vakantiewoningen aan het strand en boek direct een vakantie!

 Vakantiehuisjes

Vakantiehuis aan het strand

Door onze ligging op Terschelling direct aan het strand, is een vakantie bij ons echt genieten! U bent bij ons van harte welkom om te komen kamperen of om vakantie te vieren in een van onze vakantiewoningen. Welke type woningen kunt u bij ons vinden?

Vakantie op de waddeneilanden

Een vakantie op een waddeneiland is een echte aanrader wanneer u op zoek bent naar een prachtige vakantiebestemming dichtbij huis. Terschelling heeft prachtige natuur er is genoeg te doen voor zowel de rustzoeker als de actieveling. Vanaf onze camping aan het strand ben u zo bij de zee voor een heerlijke wandeling, maar er is nog veel meer te zien op dit prachtige eiland. Wij raden u aan om een fiets te huren en zo het eiland te ontdekken, er is genoeg te zien!

Wat te doen op Terschelling? 

Tijdens uw vakantie op De Duinkant, kunt u gebruik maken van de veelzijdige faciliteiten en geniet u dankzij alle ruimte en vrijheid, optimaal van uw vakantie op Terschelling. Vanuit uw vakantiehuis kunt u alvast informatie verzamelen over leuke uitstapjes en activiteiten op het prachtige eiland Terschelling. Maar aangezien wij u hierbij graag helpen,  hebben we de 5 populairste bezienswaardigheden en activiteiten op Terschelling voor u op een rijtje gezet. 

De 5 populairste bezienswaardigheden en activiteiten:

  • Vuurtoren Brandaris 
  • Roadtrip over het eiland 
  • Het Wrakkenmuseum
  • Natuurgebied De Boschplaat
  • GoSurfing Terschelling 

Vakantiehuis aan het strand

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze camping, accommodaties, faciliteiten of de omgeving? Neem gerust contact met ons op via 0562-448917, via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@duinkant.nl. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven vrijblijvend advies over verblijfdata en bezienswaardigheden. Wij verwelkomen u graag op Camping De Duinkant!

Contact

Check beschikbaarheid