Guestfriend

Vakantiehuis aan het strand

Een vakantiehuisje huren aan het strand? Ontdek onze verschillende accommodaties in de duinen en boek direct een heerlijke vakantie aan zee.

Leuke vakantiehuisjes aan zee

Camping De Duinkant ligt direct in de duinen aan het strand. Vanaf het vakantiehuisje bent u dus zo op het strand voor een heerlijke strandwandeling of een duik in de zee. Ontdek onze verschillende vakantiewoningen aan het strand en boek direct een vakantie!

 Vakantiehuisjes

Vakantiehuis aan het strand

Door onze ligging op Terschelling direct aan het strand, is een vakantie bij ons echt genieten! U bent bij ons van harte welkom om te komen kamperen of om vakantie te vieren in een van onze vakantiewoningen. Welke type woningen kunt u bij ons vinden?

Vakantie op de waddeneilanden

Een vakantie op een waddeneiland is een echte aanrader wanneer u op zoek bent naar een prachtige vakantiebestemming dichtbij huis. Terschelling heeft prachtige natuur er is genoeg te doen voor zowel de rustzoeker als de actieveling. Vanaf onze camping aan het strand ben u zo bij de zee voor een heerlijke wandeling, maar er is nog veel meer te zien op dit prachtige eiland. Wij raden u aan om een fiets te huren en zo het eiland te ontdekken, er is genoeg te zien!

 

Vakantiehuis aan het strand

Check beschikbaarheid