Guestfriend

Huisje De Jager

Huisje de Jager is geschikt voor 5 personen. Heeft een mooi ingerichte woonkamer met LCD tv en een radio-cd speler, en niet te vergeten een heerlijke openhaard.

De prachtige in 2016 nieuw geplaatste open keuken heeft een compleet ingerichte inventaris en is voor zien van vaatwasser, magnetron, koffie en theezet apparatuur en een 4 pits gasstel.

Op de beneden verdieping is een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet.

Op de bovenverdieping proberen we de rustieke sfeer van het eiland terug te laten keren en zijn er twee slaapkamers. Een slaapkamer met een twee persoonsbed en een wastafel en een slaapkamer met een 1 persoonsbed en een stapelbed.

De bedden zijn voorzien met een persoons dekbedden. Er is een mogelijkheid tot het huren van bedlinnen, of u kunt er voor kiezen het zelf mee te nemen.

Het verblijf is voorzien van centrale verwarming.

Mocht het weer het toelaten is er buiten een heerlijk zitje en met de duinen als buurman genoeg ruimte voor diverse buitenactiviteiten.

In het seizoen zijn er verse broodjes af te halen bij ons openbare terras 't Baken' dit terras is vrij toegankelijk voor al onze gasten en een leuke ontmoetingsplek.

In de appartementen mag niet worden gerookt. Honden zijn welkom!

Dit huisje wordt verhuurd van zaterdag tot zaterdag. In het hoogseizoen geen weekend-/midweekverhuur. In het laagseizoen kunt u in overleg op iedere dag aankomen of vertrekken.

U kunt bij ons ook fietsen huren. Indien u tijdig reserveert, staat de fiets bij aankomst voor u klaar.
www.terpstrarijwielverhuur.nl

U boodschappen op uw vakantie adres laten bezorgen gaat makkelijk en snel bij
www.spar.nl

Door een gedwongen overstap naar een nieuwe energieleverancier zijn wij helaas genoodzaakt voor het seizoen 2022-2023 onze gasten een tegemoetkoming in de sterk gestegen energiekosten in rekening te brengen van 2 euro per persoon per nacht.

 

Terug naar overzicht