Guestfriend

Camping in de duinen

Kamperen in de duinen? De naam van onze camping zegt het al, Camping De Duinkant ligt in de prachtige duinen van Terschelling! 

Camping in de duinen

Vanaf onze ruime kampeerplaatsen bent u zo op het strand. Onze camping ligt in de duinen en op loopafstand van het strand en de zee. Op de camping vindt u 51 ruime kampeerplaatsen, allemaal voorzien van een stroompunt. De kampeerplaatsen liggen verdeeld over 3 gezellige kampeervelden. Benieuwd waar deze veldjes zich precies bevinden?

 Bekijk de plattegrond

U kunt kiezen uit kampeerplekken van 80 m2 of kampeerplaatsen van 100 m2. Op beide soorten kunt u terecht met uw tent, caravan en/of camper. 

Onze camping heeft schone sanitairvoorzieningen. Deze worden tijdens het voor- en najaar verwarmd, waardoor u ook tijdens de lente en herfst kunt genieten van een heerlijke kampeervakantie aan het strand. 

Nu boeken

Faciliteiten van onze camping:

 • ’s Ochtends warme broodjes (in hoogseizoen juni - sept). Deze kunt u tussen 08:30 en 09:30 ophalen voor een heerlijk ontbijt.
 • Sanitaire gebouwen die regelmatig worden schoongemaakt. U kunt hier douchen, uw tanden poetsen en naar het toilet gaan. Ook is er een speciale babyruimte. Goed om te weten: douchen op de camping is gratis
 • Grote speeltuin met trampoline, klimnet, waterbaan met pomp en warm water.
 • Sportmogelijkheden: een volleybalveld en een voetbalveld, waar uw kinderen trouwens ook gewoon kunnen vliegeren.
 • Gratis wifi
 • Wasserette met wasmachine en droger. U kunt uw vieze kleren met speciale muntjes in de wasserette laten wassen.
 • Invriezen van uw koelelementen (gratis). Ook hiervoor kunt u terecht in de wasserette. 
 • Fietsverhuur ( www.terpstrarijwielverhuur.nl )

Verder kunt u ook uw boodschappen op de camping laten bezorgen ( www.spar.nl ).

Verder kunt u kinderbedjes, kinderstoeltjes en open haardhout huren. Als u een appartement of huisje heeft geboekt, kunt u ook beddengoed van ons lenen.

Camping in de duinen

Wat te doen op Terschelling?

Niet alleen door de vele uitjes en activiteiten is een bezoekje aan Terschelling het zeker waard, maar ook de vriendelijke en nuchtere inwoners van Terschelling zorgen voor een aangenaam vakantiegevoel. In de omgeving van Camping De Duintkant kunt u diverse activiteiten ondernemen die erg leuk zijn voor het hele gezin. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan:

 • Klimbos Klimdaris
 • Museum ´t Behouden Huys
 • Vuurtoren Brandaris

of ga sleepnetvissen met de TS3.

Maak prachtige wandelingen

Terschelling staat bekend om haar prachtige wandeltochten, de gevarieerde natuur en natuurgebieden. Zo bent u binnen enkele minuten op het strand, voelt u de wind heerlijk door uw haar bliezen en geniet u van het panorama uitzicht.

Ook het natuurgebied De Boschplaat is een echte aanrader voor een mooie wandeling door de afwisselende natuur van Terschelling.

Vraag ons gerust naar alle routes. Onze medewerkers geven u graag vrijblijvend advies over de mooiste routes op Terschelling.

Voordelig op vakantie 

Wilt u nóg voordeliger op vakantie? Bekijk dan snel de lastminutes van Camping de Duinkant. Onze kampeerplaatsen en accommodaties zijn natuurlijk al scherp geprijsd, maar het kan altijd beter! Ontdek dus nu onze lastminutes en boek uw vakantie! 

Boek uw lastminute vakantie

Contact

Heeft u nog vragen over onze accommodaties, kampeerplaatsen, faciliteiten of over de camping zelf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0562-448917, via ons contactformulier of stuur een mailtje naar info@duinkant.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u met het realiseren van een verblijf op Camping De Duinkant.  

Oosterend 65
8897 HX Terschelling
Oosterend

Contact opnemen

Check beschikbaarheid