Guestfriend

Camping op Terschelling

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar een camping op Terschelling? Kom dan naar De Duinkant! Met een mooie ligging naast de duinen en vlak bij het strand, is deze camping op Terschelling de ideale vakantiebestemming.

Mooie camping op Terschelling

Wat is er nou mooier dan kamperen met de hele familie op Terschelling, vlak bij de duinen en het strand? De Duinkant is een echte gezinscamping, gelegen in het oostelijke deel van het eiland Terschelling. Op het kampeerterrein vindt u ruime kampeerplaatsen verdeeld over verschillende veldjes.

Prettig om te weten is dat het sanitair gebouw verwarmd is in het voor- en najaar. Ook hebben wij gedacht aan voorzieningen voor kleinere kinderen, baby’s en mindervaliden.

Vakantie vieren aan zee

Heerlijk uitwaaien aan zee? Een weekendje naar Terschelling? Struinen door de duinen? Kom vakantie vieren op Camping De Duinkant op Terschelling! Op onze gezellige familiecamping kunt u een vakantiewoning, een appartement maar ook een tent of kampeerplaats huren.

In de authentieke boerderij zijn meerdere appartementen gecreëerd zodat u ook in kleinere gezelschappen de rustieke sfeer van de boerderij kunt beleven.

U kunt ook een tent huren op onze camping op Terschelling. Kies een volledig ingerichte tent voor een luxe kampeervakantie op het eiland.

Aan de duinrand liggen twee vakantiehuizen voor 5 personen, die zorgen voor een sfeervolle of gezellig verblijf op ons vakantiepark op Terschelling.

Bekijk alle mogelijkheden

Wat te doen op Terschelling

Op Terschelling kunt u ontzettend veel leuks beleven. Natuurlijk is er het strand en zijn er de duinen, maar het eiland heeft nog heel veel meer te bieden. Houdt u bijvoorbeeld van zwemmen, en is het te koud om de zee in te duiken? Geen probleem! U kunt heerlijk zwemmen in zwembad 'de Dobe', in West Terschelling. Dit subtropisch zwemparadijs is dé plek voor een lekkere duik.

Het bekende Wrakkenmuseum de Boerderij

Houdt u van lekker eten en bent u nieuwsgierig naar de vondsten op het strand van Terschelling. Kom dan naar Wrakkenmuseum 'De Boerderij', op ongeveer 6 kilometer vanaf onze camping op Terschelling. In het wrakkenmuseum kunt u allemaal "schatten van de zee" vinden die in de loop der tijd op het strand of in de zee rondom Terschelling gevonden zijn. En bent u uitgekeken? Blijf dan zitten voor een lekkere maaltijd!

Klimbos Klimdaris

Ook kunt u op Terschelling een heus klimbos bezoeken. Klimbos Klimdaris is een uniek klimbos, dat gecombineerd wordt met allerlei objecten uit de zeevaart. Bijvoorbeeld surfplanken. Het klimbos is een leuke (en avontuurlijke) plek voor jong en oud. Durft u het aan?

Camping op Terschelling

Ontdek Waddeneiland Terschelling

Terschelling is het derde Waddeneiland in de rij. Een eiland waar zoveel te beleven valt! Zo kunt u er perfect fietsen, maar ook paardrijden wordt op Terschelling veel gedaan. Zo ontdekt u alle mooie plekjes van het eiland. Ook kan men het eiland per huifkar verkennen, een originele manier toch? Ook wadlopen of strandrijden met een 4x4 zijn populaire excursies. De watersportliefhebbers zijn te vinden op een surfplank om de hoge golven te trotseren.

Wist u dat Terschelling bekend staat om zijn schapenkaas? Maar ook de Pondkoek, cranberries en Jutters-Bitter komt van dit Waddeneiland.

Ontdek de omgeving

Check beschikbaarheid