Vier uw (voordelige) herfstvakantie Terschelling op een unieke locatie

Wilt u de herfstvakantie op Terschelling vieren? Dan kunt u deze het beste doorbrengen op camping De Duinkant. Onze oostelijk gelegen camping aan zee ligt naast de duinen en op een prachtige locatie!

Met een paar stappen bent u op het strand, het wad en het natuurgebied De Boschplaat (Unesco Werelderfgoed) heeft u als achtertuin. Een schitterende en veelzijdige locatie waar u perfect uw herfstvakantie op Terschelling door kan brengen!

Bekijk hier alvast uw overnachtingsmogelijkheden  

Kamperen tijdens uw herfstvakantie 2024

Bent u op zoek naar een kampeerplaats waar u uw herfstvakantie op Terschelling kan doorbrengen?  Wij hebben maar liefst 51 ruime kampeerplekken op onze camping die zijn verdeeld over drie veldjes waar u uw eigen tentje, caravan, vouwwagen of camper op kan zetten. U kunt ook nog eens kiezen of u een kampeerplaats wilt van 80 vierkante meter of eentje van 100.

Daarnaast is iedere plek voorzien van stroom en zijn er schone en verwarmde toiletgebouwen aanwezig. Let op: speciaal voor gasten met baby’s zijn er in onze toiletgebouwen babyhoeken aanwezig met badje en een verschoonhoek.

Een eigen luxe en stormvaste tent

Wilt u kamperen op Terschelling, maar dan iets luxer? Of heeft u geen tent bij zich, maar wilt u graag uw herfstvakantie op Terschelling doorbrengen in een tent? Geen nood want wij hebben drie verschillende tunneltenten al voor u klaar staan. Deze verhuurtenten zijn bijzonder want deze zespersoons tenten hebben wij ingericht voor vier personen. Hierdoor kunt u genieten van extra ruimte!

De tent heeft drie slaap cabines en er is een mooie leefruimte aanwezig met alles erop en eraan. Alles staat al voor u klaar. U hoeft dus alleen uw koffer uit te pakken en de vakantie kan direct beginnen. Hoe fijn is dat?

Samen knus in één van onze authentieke en sfeervolle accommodaties

U kunt bij ons ook uw vakantie op Terschelling doorbrengen in één van onze knusse vakantiehuisjes of in één van onze authentieke en sfeervolle appartementen.

Onze twee knusse vakantiehuisjes aan het strand zijn voorzien van een sfeervol openhaard. Niet alleen sfeervol, maar ook dé ideale manier om uzelf op te warmen na een leuke dag. Ziet u zichzelf al zitten voor het openhaard met een warme chocomel of een andere lekkernij?

U kunt er ook voor kiezen om uw herfstvakantie op Terschelling door te brengen in één van onze drie mini boerderijtjes. Eén boerderij is geschikt voor maximaal twee personen en in de andere twee kunnen maximaal vier personen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in deze appartementen en nog meer!

Verblijven tijdens de herfstvakantie op Terschelling

Er is altijd wel iets te doen

Weer of geen weer, tijdens de herfstvakantie op Terschelling is er enorm veel te ondernemen in de omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld een paardentocht maken langs strand, wad en duin en hebben wij iedere maandag op de camping een visproeverij, mits er genoeg aanmeldingen zijn!

Bent u niet in de gelegenheid om fietsen mee te nemen? Niet getreurd want wij kunnen via een partner fietsen voor u regelen. Bij aankomst staan ze al voor u klaar!

Maak een schitterende fietstocht door De Boschplaat of fiets over de duinen en stop bij één van de vele eetcafés of strandpaviljoenen.

Ook de cultuurliefhebber kan hier prima uit de voeten. U kunt bijvoorbeeld naar het Wrakkenmuseum of het Museum ’t Behouden Huys. Een uniek museum en ook nog eens erg leuk voor kinderen. Het gaat onder andere over de ‘’Sprookjes en Sagen’’ van Terschelling.

Maar dat is bij lange na nog niet alles. Zo kunt u ook tijdens uw herfstvakantie op Terschelling naar:

  • Het Klimbos;
  • De pluktuin;
  • Het Muziekcafé;
  • De Prairie;
  • Kinderboerderij;
  • Of naar het subtropische zwembad de Dobe.

Kortom: er is genoeg te doen en beleven op Terschelling tijdens uw vakantie op dit prachtige Waddeneiland!

Ga op visvakantie in de herfst

Tijdens een heerlijke vakantie op Terschelling kun je genieten van een unieke visvakantie. Vanaf de camping kunt u mee op de boot om een privé visvakantie te beleven. Het maakt niet uit of u ervaren bent of niet, want de kapitein is een ervaren visser, dus die helpt graag. U kunt kiezen voor een halve dag of een hele dag op de visboot. Ga jij op visvakantie in de herfst?

Meer informatie

Boek nu een voordelige herfstvakantie op Terschelling

Bent u op zoek naar een leuke, knusse en mooie camping op Terschelling om op te verblijven en uw herfstvakantie te vieren? Wacht dan niet te lang en boek een plek op onze camping en profiteer van de caravanactie. Onze plekken zijn schaars en populair dus wacht niet te lang met boeken.

Boek hier uw herfstvakantie op Terschelling!

Check beschikbaarheid