Corona Nieuws 

Camping de Duinkant is ondanks alles geopend. Gasten die het eiland en onze camping willen bezoeken met een zelfvoorzienend kampeermiddel ( camper/ caravan) zijn van harte welkom.

Wilt u toch liever met een tent komen dan word het iets lastiger maar onmogelijk is het zeker niet.

We moeten in mogelijkheden denken.

Tip van Jort! Back to basic https://www.dewitschijndel.nl/thetford-porta-potti-qube-165-chemisch-toilet/?gclid=Cj0KCQjwhZr1BRCLARIsALjRVQNHUv4JJM7mgnNTUHWtyiNpUiYLO1fzXDQq0IERosyAvcwUkvSL198aAodEEALw_wcB

 

Aan ruimte hebben wij op de camping geen gebrek en uiteraard houden wij ons de richtlijnen van het RIVM, de toiletgebouwen blijven dus ook voorlopig tot 20 mei gesloten.

Camping de Duinkant maatregelen:

*U kunt gebruik maken van een kampeerplaats al u met eigen gezin/partner komt.

*Speelveld alleen toegankelijk voor kinderen.

*U kunt geen bezoek ontvangen op de camping.

Faciliteiten en reizen tot 20 mei

 Als u zich net als thuis aan de RIVM maatregelen houd en u, of u reisgenoten geen ziekteverschijnselen hebben bent u van harte welkom op Terschelling. Rederij Doeksen vaart met aangepaste dienstregeling en met 1/3 van het gebruikelijke aantal passagiers per afvaart, dus controleer wel even uw reservering voor de overtocht. https://www.rederij-doeksen.nl/

De supermarkten zijn open, zo ook veel winkels. Net als de rest van Nederland zijn de restaurants, cafés , strandtenten e.d gesloten. Wel zijn veel restaurants creatief en zijn er mogelijkheden om een maaltijd op te halen of te laten bezorgen.

 

 

Check beschikbaarheid