De Kooiker

Boerderij appartement de Kooiker bevindt zich aan de westkant van de boerderij en is geschikt voor 4 personen.

De sfeervol ingerichte woonkamer beschikt over een smart-tv met vele (radio) zenders.

De open keuken heeft een compleet ingerichte inventaris en is van alle gemakken voorzien heeft een vaatwasser, magnetron, koffie- en theezetapparatuur en een vier pits gasstel.

Er is beneden een badkamer met douche en toilet.

De bovenverdieping bestaat uit twee slaapkamertjes. Een slaapkamer met een 2 persoons bed en wastafel en een slaapkamer met twee 1 persoons bedden. Het verblijf is voorzien van centrale verwarming.

De bedden zijn voorzien met een persoons dekbedden. Er is een mogelijkheid tot het huren van bedlinnen & badhanddoeken, of u kunt er voor kiezen het zelf mee te nemen.

Mocht het weer het toelaten hebben wij een heerlijk terras voor u buiten en heeft u genoeg ruimte om de deur voor leuke activiteiten op het waddeneiland.

Ook mag u gebruik maken van het uit juttergoed gemaakte terras genaamd 't Baken' dit terras is de ontmoetingsplaats van onze gasten en is toegangkelijk voor iedereen tevens zijn hier in het seizoen s'morgens verse broodjes verkrijgbaar.

Er mag in onze appartementen niet worden gerookt. Huisdieren zijn toegestaan.

Dit appartement wordt verhuurd van vrijdag tot vrijdag. In het hoogseizoen geen weekend-/midweekverhuur. In het laagseizoen kunt u in overleg op iedere dag aankomen of vertrekken.

U kunt bij ons ook fietsen huren. Indien u tijdig reserveert, staat de fiets bij aankomst voor u klaar. 
www.terpstrarijwielverhuur.nl

U boodschappen op uw vakantie adres laten bezorgen gaat makkelijk en snel bij
www.spar.nl

 

Terug naar overzicht